maanantai 10. toukokuuta 2010

Penaali



Virkkasin lahjaksi aiemmin tämän virkatun penaalin, mutta en saanut aikaiseksi postattua sitä. Penaali on tehty jämälangoista ja punainen loppui muutamaan otteeseen, joten selviä värieroja löytyy, mutta ei toivottavasti penaalin käyttäjää haittaa. Tämäkin oli ihan mukava pieni projekti :)

Herkkuleikkiruokia, nam!

Neiti tarvitsi synttärileikkeihinsä jotain herkkuja, ja aloin sitten niitä tekemään. Kakkua on nyt kahdenlaista, ensimmäisenä virkkasin vasemmanpuoleisen kokonaan valkoisena, kun harjoittelin vain muotoa. Siihen sitten virkkasin hieman täytettä väliin :) Mansikka koristeena kakun päällä. Seuraavaksi virkkasin sitten täytteetkin samalla ja kermavaahdon sitten valkoisesta päälle ja sivuun. Noita voisn virkata useamman, että saisi sitten niistä kokonaisen kakun tehtyä :D

Dominokeksit on tehty jo aiemmin, mutta en ole muistanut niitä blogata. Eli dominoita kahdella eri tavalla tehtynä: huovutettuna ja virkattuna. Huovutettuna selvästi parempia! Donitsi on aiemmin postatulla ohjeella tehty, hieman isompana vaan, ja kuorrutteestakin tuli ehkä liian iso, valuu liikaa ;)

Sitten vielä jätskiä. Ystävän kanssa pohdittiin parasta tapaa tehdä leikkijätskitötterö ja oli pakko kokeilla virkattua vaihtoehtoa. Toimii, vaikkakin vaatii vielä kehittelyä ;)